Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
آئین محبت::
اخبار و رویدادها::
ثبت نام::
درج در کتاب::
آلبوم تصاویر جشنواره::
::
شرکت در مسابقه عکاسی
..

..
:: افتتاح نمایشگاه اولین جشنواره آئین محبت برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1397/2/22 |
نمایشگاه  اولین جشنواره آئین محبت با حضورخیران ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ،معاونین ،اعضای هیات علمی ،دیگرمدیران دانشگاه وجمع کثیری از شهروندان زنجانی در نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان افتتاح شد.در این نمایشگاه توانمندی حوزه سلامت وعملکرد معاونت های دانشگاه علوم پزشکی زنجان به نمایش درآمده است.
همه کارهای اجرایی این جشنواره توسط موسسات خیریه ومردمی اداره می شود .اولین جشنواره مردمی "آئین محبت" از ۲۱ لغایت ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۹۷ با حضور موسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد در آستانه ماه مبارک رمضان با نمایشگاه ضیافت الهی در محل نمایشگاه بین‌المللی کاسپین زنجان برگزار می‌شود.
بازدید از جشنواره نمایشگاهی آیین محبت از ساعت ۱۶ تا ۲۲ برای عموم آزاد است.

دفعات مشاهده: 1139 بار   |   دفعات چاپ: 144 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر